Få dine felger reparert

1

Inspisere skadeomfang

Felgretting.no gir en profesjonell hjulreparasjonstjeneste. Besøk oss å få inspisert hjulet ditt for sprekker og avgjøre om hjulet ditt er trygt å reparere. Hvis dybden av hjulskader er innenfor våre sikre reparasjonsgrenser, returnerer vi det skadede hjulet til “like-new” tilstand.

2

Skjeve felger

Dumper og dårlige veier kan bidra til at dine felger blir skjeve. Hvis den ikke er korrigert, vil den ikke bare ødelegge dekkene dine, det kan forårsake alvorlig skade på både styring og fjæring av kjøretøyet. Hjulrettingstjenesten er løsningen for dine bøyde lettmetallfelger. Vi bruker sikre og effektive teknikker på vårt hjulrettingssystem med laser presisjon. Vår sikkerhetsinspeksjonsprosess krever at teknikeren måler utløp og kontrollerer skjulte feil.

3

Kantskader, riper/scratch, sliping og spot-repair

Ved mindre skader, og kosmetiske utbedringer, samt felgretting vil raskt kunne utbedres, kanskje allerede samme dag. Våre teknikere benytter avansert utstyr med laserteknologi, etterfulgt av finish update og rette kontroll. Perfekt resultat hver gang!

4

Totalrenovrering - Hjulproduksjon

Hjulproduksjon brukes til strukturelt skadede hjul, inkludert de som er sprukket eller alvorlig bøyd. De repareres ved hjelp av toppmoderne CNC-teknologi og digital profilering. Denne prosessen innebærer å fjerne hjulet i sin tidligere finish, sveise (om nødvendig), og klippe overflaten på en sikker måte med en CNC-dreiebenk. Når hjulet er rengjort, pulverlakkert, malt og pulverklart, er det ovnsbakt. Hjulproduksjon utnytter produksjonsprosesser som ligner de som benyttes når et hjul er produsert. Totalskadede felger kan gjenopprettes til en like ny tilstand trygt og deretter pulverlakkert for å sikre full replikering av OEM-finishen.

Vi har moderne utstyr med laser teknologi, høy kompetanse og lang erfaring. Selv de vanskeligste skadene blir reparert med alltid perfekt resultat.

10Over 10 års erfaring
2000Dekkhotell: Over 2000
1000Over 1000 kunder
450Over 450 reperasjoner
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.
FELGRETTING.NO - FORESPØRSEL

Dette er en uforpliktende forespørsel, du vil motta pristilbud og dato/tid bekreftelse. Felter merket * er påkrevet.

Leveres med, eller uten dekk:
Med dekkUten dekk
Antall felger:
123468

Type skade/Utføres: *
KantskadeRettingSprekkSpotrepairTotalskadeLakkering
Type felg:
AluminiumDiamond CutPolertChromeStålAnnet

Bilde vedlegg:

X
SEND FORESPØRSEL